ΕΜΕΙΣ ΑΔΑ ΚΙ IΝΟΥΜΕΣ,
Σ’ ΕΜΕΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ...

Monday, August 3, 2009

ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΞΑΝΑ....
Καλαμαριώτες και Καλαμαριώτισσες

Κατέβηκα ως υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς στις δημοτικές εκλογές 2006, γιατί γεννήθηκα στην Καλαμαριά, γιατί μεγάλωσα στην Καλαμαριά…

Γιατί όπου και να γύρισα, όπου και να πήγα, την Καλαμαριά είχα στη σκέψη μου, την Καλαμαριά είχα στην καρδιά μου.


Κουράστηκα από την στείρα κομματικοποίηση των παρατάξεων. Όλοι ανήκουμε κάπου ιδεολογικά και σχεδόν όλοι ψηφίζουμε κάποιο κόμμα. Απογοητεύομαι, όμως, όταν αποκλείονται για λόγους κομματικής καθαρότητας άνθρωποι ικανοί, νέες και νέοι που θέλουν να προσφέρουν

Θα συμμετέχω ξανά στις Δημοτικές εκλογές του 2010, εξαιτίας αυτού που ακούω από τα στόματα των Καλαμαριωτών, τα τρία τελευταία χρόνια που ζω και εργάζομαι στη γενέτειρά μου, «ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι για την Καλαμαριά»


Κατεβαίνω για Δήμαρχος γιατί έχω πια βαρεθεί και κουραστεί από τους Καλαμαριώτες εκείνους που προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση εργασίας για τα παιδιά τους, αρνούνται να συμμετέχουν στο κοινό καλό, ψηφίζοντας την παράταξη εκείνη που οδήγησε την Καλαμαριά στη χρεοκοπία.

Μας υποσχέθηκαν μια ανθρώπινη πόλη και αυτό που τελικά είχαμε ήταν η τσιμεντοποίηση της πόλης που ζούμε.

Μας υποσχέθηκαν μια πιο ηθική και αποτελεσματική διοίκηση και, αντί γι' αυτήν, έχουμε μια διοίκηση με μόνη αποστολή να παραμείνουν πάση θυσία στην εξουσία. Με μόνιμους σύμμαχους το παραπλάνηση, την απειλή και το ψέμα κατόρθωσαν να κρατήσουν μια ολόκληρη πόλη καθηλωμένη στο τέλμα και στην παρακμή, μια πόλη εγκαταλελειμμένη στο κλίμα της ανακυκλούμενης και ανατροφοδοτούμενης μιζέριας.
Δεν συμμετέχω σ’ αυτόν τον αγώνα για να εκπληρώσω κάποιες προσωπικές φιλοδοξίες ή επειδή αισθάνομαι ότι κάποιος μου το χρωστάει. Συμμετέχω στον αγώνα αυτό γιατί βλέπω τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα μέρα με την ημέρα να φθίνει…

Γιατί θεωρώ χρέος μου να σταματήσω αυτή τη φθορά…
Γιατί θεωρώ χρέος μου να ξαναζωντανέψω το όραμα της νέας Καλαμαριάς που οι διοικούντες το μετέτρεψαν σε εφιάλτη…

Θα συμμετέχω σ’ αυτόν τον αγώνα γιατί δε θέλω να δω σε τέσσερα χρόνια από σήμερα την Καλαμαριά να βαδίζει από το κακό στο χειρότερο.


Γι' αυτό σας ζητώ να σταθείτε δίπλα μου. Γι' αυτό σας ζητώ να με ψηφίσετε στις εκλογές του 2010. Γι' αυτό σας ζητώ να σταματήσετε να συμβιβάζεστε με όσα οι «πραγματιστές» λένε ότι πρέπει να αποδεχθούμε. Σε αυτές τις εκλογές, ας προσπαθήσουμε να αγγίξουμε εκείνο που ξέρουμε ότι είναι δυνατόν, μια Καλαμαριά αναγεννημένη, μια Καλαμαριά ικανή να πιστέψει ξανά.


Βασίλης Ν. Τριανταφυλλίδης

(Χάρρυ Κλυνν)

Υποψήφιος Δήμαρχος ΚαλαμαριάςYpoloipo