ΕΜΕΙΣ ΑΔΑ ΚΙ IΝΟΥΜΕΣ,
Σ’ ΕΜΕΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ...

Monday, September 21, 2009

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ!


Ναι είναι αλήθεια! Υπάρχουν μουσουλμάνοι που αναγνωρίζουν τη γενοκτονία των προγόνων μας απο το φασιστικό μαχαίρι του κεμαλισμού! Ναι το φωνάζουν και καλούν τους ομόθρησκούς τους να κάνουν το ίδιο!

Διαβάστε το παρακάτω και θα δείτε...

οτι υπάρχουν μουσουλμάνοι που δεν σκύβουν το κεφάλι στα προστάγματα της Τουρκίας και του προξενείου, αντιστέκονται στην άθλια προπαγάνδα και έχουν την υπερηφάνεια να αναγνωρίσουν το δίκιο:

'' Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ''

Ο ανδρισμός δεν είναι πλέον στη δύναμη των χεριών, αλλά στην καρδιά και στην ψυχή των ανθρώπων. Φαίνεται οτι αυτό οι Τούρκοι δεν το έχουν καταλάβει αλλά και ούτε κάποιοι γενίτσαροι και πουλημένοι Πομάκοι που δηλώνουν οτι είναι Τούρκοι. Όσοι μιλούν λοιπόν για ανθρώπινα δικαιώματα στη Θράκη, θα έπρεπε να ντρέπονται για πάρα πολλούς λόγους. ΑΥτό που εγώ θέλω να πω είναι το εξής: αν είναι άνδρες και αν φορούν παντελόνια, θα πρέπει να αναγνωρίσουν την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, εκεί όπου 400.000 Πόντιοι σφαγιάστηκαν απο τους Τούρκους δολοφόνους τους οποίους στη συνέχεια τους έκαναν ήρωες.
Όσοι είμαστε μουσουλμάνοι ξέρουμε οτι ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΩΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ. Ο Αλλάχ εκεί τους έχει πάει σίγουρα και εκεί θα καταλήξουν και πολλοί απο τη Θράκη που θέλουν να βλάψουν την Ελλάδα, όπου ζουν ειρηνικά και όμορφα απο οτι θα ζούσαν στη Μητέρα Πατρίδα τους την Τουρκία.
Γι αυτό άλλωστε και δεν φεύγουν...Απλά εδώ ζουν σαν πασάδες. ΑΝ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ, όπως με τα τόσα εκατομμύρια φτωχών και ταλαιπωρημένων Τούρκων. Εκεί να δούμε πια θα είναι η αξία τους...
Θέλω να ρωτήσω: είδε ή ΄΄ακουσε ποτέ κάποιος ένα μουσουλμάνο βουλευτή στο νομό Ξάνθης και Ροδόπης, έναν μουσουλμάνο νομαρχιακό σύμβουλο, ένα δημοτικό σύμβουλο, ένα μουσουλμάνο δήμαρχο, να κάνει έστω μια δήλωση αναγνώρισης για τους 400.000 δολοφονημένους Πόντιους; Είδατε ποτέ ένα μουσουλμάνο δημοσιογράφο να γράψει έστω μια λέξη συμπάθειας για τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου; Δεν είδατε ούτε και θα δείτε, επειδή απλά είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ.
Όχι μόνο κανείς δεν έχει πει απο ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ Η ΘΡΑΚΗ έστω μια κουβέντα, αντίθετα κάποιοι απο αυτούς, σαν κοινοί ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΜΥΓΕΣ που κολλούν όπου βρουν σκ..., τρέχουν στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούν τα Ποντιακά σωματεία για να ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΑΝ ΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΥΛΙΚΟ. Αυτοί είναι γνήσιοι απόγονοι των Τούρκων δολοφόνων και απορώ πως ακόμα οι Πόντιοι τους φέρονται δημοκρατικά και τους επιτρέπουν την είσοδο σε τέτοιες εκδηλώσεις. Τα θύματα της γενοκτονίας θα ενέκριναν άραγε μια τόσο ...δημοκρατική συμπεριφορά σε ιδεολογικούς θαυμαστές των δολοφόνων; Ευτυχώς εμείς οι Πομάκοι τους ξέρουμε καλά και στις εκδηλώσεις μας ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΟΥΝ ΠΟΤΕ...

ΚΕΜΑΛ ΦΑΡΖΛΗ
ΓΛΑΥΚΗ ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

ΣΧΟΛΙΟ:
Τα κεφαλαία είναι δικά μου.
Ο αρθρογράφoς αναφέρεται προφανώς στην εκδήλωση ''τρεις γενοκτονίες μια στρατηγική'' που έγινε πέρυσι στην Κομοτηνή, στην οποία τουρκόφρονες έβγαζαν φωτογραφίες όλους όσους πήγαιναν να την παρακολουθήσουν και την άλλη μέρα βγήκαν στις εφημερίδες τους να ...καταγγείλουν οτι δέχθηκαν επίθεση απο τους οργανωτές!!!

ΠΡΟΤΑΣΗ:
ΟΙ ΠΟΝΤΙΑΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΠΟΜΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ ΤΩΝ ΚΕΜΑΛΙΣΤΩΝ

Α.Κ.

taxalia

Ypoloipo