ΕΜΕΙΣ ΑΔΑ ΚΙ IΝΟΥΜΕΣ,
Σ’ ΕΜΕΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ...

Monday, November 23, 2009

Η ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ ΣΧΕΔΙΑΖΕ ΝΕΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.


Δεν θα σταματήσουν εάν δεν ξεριζώσουν και τους τελευταίους γηγενείς από τις πατρογονικές τους εστίες.

“Ας μην κοροϊδευόμαστε λοιπόν. Δεν υπάρχουν ούτε τρελλοί Τούρκοι που καίνε μειονότητες, ούτε ανιστόρητοι Έλληνες που υποστηρίζουν τον Κεμαλοναζισμό. Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης από πολύ “λογικούς” ανθρώπους, και απόλυτα καλοπληρωμένοι Έλληνες που προτιμούν να θυσιάσουν ηθικά και φυσικά κάποιους γηγενείς πληθυσμούς ώστε να γεμίσουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Είναι τόσο απλό.”

Διαχρονικά το Τουρκικό μόρφωμα στόχευε στην εκκαθάριση κάθε γηγενούς στοιχείου από τα εδάφη που έφτασε να κατέχει μέσω σφαγών και γενοκτονιών. Παράλληλα με έναν μηχανισμό προπαγάνδας και ψεύδους αλλοιώνει τα πολιτιστικά κειμήλια και την ιστορία προκειμένου να προσδώσει όλα τα χαρακτηριστικά του “έθνους” στους αιμοσταγείς νομάδες, εχθρούς κάθε έννοιας πολιτισμού και ανθρωπιάς. Μπορεί οι φιλότιμες πνευματικές τους προσπάθειες να είναι τουλάχιστον κωμικές (Αγαμέμνων = Αγάς του βουνού κλπ). Η κατάσταση όμως μόνο ευχάριστη δεν είναι.
Να ανατρέξουμε στο βιβλίο της Ρεπούση υπό την πολιτική προϊστασία της κυρίας Γιαννάκου – Κουτσίκου;
Σε αναγνώσματα όπως το βιβλίο του Γκουρογιάννη που απασχόλησε εχθές την επικαιρότητα και την προστασία που έχει από τα ΜΜ”Ε”;
Σε τραγικά συμβάντα όπως το ολοκαύτωμα των Ελλήνων προσκυνητών στην Κωνσταντινούπολη που αποδόθηκε “σε έναν τρελλό”; Τις δολοφονίες των “αντιφρονούντων” δημοσιογράφων, εκδοτών και ιερέων;
Έχουμε γράψει στο παρελθόν ότι δεν υπάρχει περίπτωση, άνθρωπος με στοιχειώδεις γνώσεις και άισθημα δικαίου να υπερασπιστεί σε οποιοδήποτε επίπεδο την φασιστική Τουρκία. Όσοι το κάνουν, αποδεικνύεται καθημερινά ότι το κάνουν από οικονομικό συμφέρον ή εκβιαζόμενοι από κάποιες διαστροφικές τους συνήθειες. Οι Έλληνες υποστηρικτές δεν αποτελούν εξαίρεση. Η δικαιοσύνη όμως συνεχίζει να σιωπά και να μη ζητά υπηρεσιακά από την Τουρκική, τις ομολογίες των συλληφθέντων και τους Έλληνες αποδέκτες του μαύρου χρήματος της Εργενεκόν. Που δεν διαφέρουν καθόλου από τους αποδέκτες του μαύρου χρήματος της Siemens. Θα λέγαμε ότι σε μεγάλο κομμάτι ταυτίζονται.
Ας μην κοροϊδευόμαστε λοιπόν. Δεν υπάρχουν ούτε τρελλοί Τούρκοι που καίνε μειονότητες, ούτε ανιστόρητοι Έλληνες που υποστηρίζουν τον Κεμαλοναζισμό. Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης από πολύ “λογικούς” ανθρώπους, και απόλυτα καλοπληρωμένοι Έλληνες που προτιμούν να θυσιάσουν ηθικά και φυσικά κάποιους γεγενείς πληθυσμούς ώστε να γεμίσουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Είναι τόσο απλό.
Σχέδιο εκφοβισμού των μειονοτήτων
¨Σχέδιο που παγώνει το αίμα ¨χαρακτήρισε ο Ερχάν Μπασγιούρτ στην εφημερίδα Bugun , όλα όσα αποκάλυψε χθες η Taraf, γνωστή για τον πόλεμο εναντίον της παρακρατικής οργάνωσης Εργκενεκόν. Παράλληλα με το σχέδιο καταπολέμησης της οπισθοδρομικότητας υπάρχει και ένα άλλο σχέδιο με την ονομασία ¨επιχείρηση Kafes (κλουβί)¨ που φέρει την υπογραφή του Αντιπλοιάρχου Ercan Kırectepe, ο οποίος τελεί υπό κράτηση για την υπόεθση Εργκενεκόν, και εκπονήθηκε τον Μάρτιο του 2009. Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι σχεδίαζαν δολοφονίες μελών των μειονοτήτων, όπως του Αρμένιου Χράντ Ντίνκ και του ιερέα Σαντόριο. Επίσης σχεδίαζαν βομβιστικές επιθέσεις σε περιοχές όπου είναι έντονο το μειονοτικό στοιχείο, όπως για παράδειγμα τα Πριγκηπόνησα. Από τα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν προκύπτει ότι οι εμπνευστές του σχεδίου είχαν στη διάθεση τους καταλόγους συνδρομητών των μειονοτικών εφημερίδων, των μαθητών και γονέων των μειονοτικών σχολείων, των εκκλησιών και των βακουφίων καθώς και χαρτογραφημένες τις κατοικίες των μελών των μειονοτήτων. Στόχευαν να οργανώνουν επιθέσεις ακόμα και στα Νεκροταφεία . Όλα αυτά θα τα έκαναν για να χρεωθεί , με την κατάλληλη προπαγάνδα, η ισλαμική κυβέρνηση του κ. Ερντογάν. Ο αρθρογράφος καταλήγοντας γράφει ¨Μακάρι και τα δυο σχέδια να ήταν πράγματι πλαστά!¨

Η εφημερίδα Zaman στο σχετικό δημοσίευμα της αναφέρει ότι το σχέδιο είχε ήδη να αρχίσει να εφαρμόζεται στην περιοχή Ταταούλων στην Κωνσταντινούπολη , αφού τοποθέτησαν κίτρινες ετικέτες στα σπίτια των Ελλήνων, τον περασμένο Αύγουστο και την επίθεση στο Νεκροταφείο Βαλουκλή στις αρχές Σεπτεμβρίου.