ΕΜΕΙΣ ΑΔΑ ΚΙ IΝΟΥΜΕΣ,
Σ’ ΕΜΕΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ...

Sunday, September 26, 2010

ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΞΑΝΑ!

Καλαμαριώτες και Καλαμαριώτισσες
 
Κατέβηκα ως υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς στις Δημοτικές εκλογές 2006 γιατί γεννήθηκα στην Καλαμαριά, γιατί μεγάλωσα στην Καλαμαριά… Γιατί όπου κι αν περιπλανήθηκα, όπου κι αν πήγα, την Καλαμαριά είχα στη σκέψη μου, την Καλαμαριά είχα στην καρδιά μου.
Σε πείσμα όλων εκείνων που  μετ’  επιτάσεως διέδιδαν ότι θα «εξαφανιστώ» από την Καλαμαριά την επομένη των Δημοτικών εκλογών του 2006, παρέμεινα μαχόμενος στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας ηγούμενος της μείζονος αντιπολίτευσης,  μη παραλείποντας,  ταυτοχρόνως, να συμπαρίσταμαι ενεργά, επί τέσσερα συναπτά χρόνια, στα προβλήματα των συμπατριωτών μου, προτείνοντας λύσεις και διαμορφώνοντας από κοινού με τα ενεργά στοιχεία της κοινωνίας της Καλαμαριάς το προεκλογικό πρόγραμμα της παράταξής μας.
 
Κουράστηκα από τη στείρα κομματικοποίηση των παρατάξεων. Όλοι ανήκουμε κάπου ιδεολογικά και σχεδόν όλοι ψηφίζουμε κάποιο κόμμα. Απογοητεύομαι, όμως, όταν αποκλείονται για λόγους «κομματικής καθαρότητας» άνθρωποι ικανοί, νέες και νέοι που θέλουν να προσφέρουν.

Θα συμμετέχω ξανά στις Δημοτικές εκλογές του 2010 εξαιτίας αυτού που ακούω  από τα στόματα των Καλαμαριωτών τα τέσσερα τελευταία χρόνια που ζω και εργάζομαι στη γενέτειρά μου, «ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι για την Καλαμαριά»

Όλες οι «αμιγώς κομματικές δημοτικές παρατάξεις» που βρέθηκαν στο τιμόνι της διοίκησης του Δήμου  ότι είχαν να προσφέρουν το πρόσφεραν και οι πολίτες είναι σε θέση, καλύτερα από κάθε άλλο, να αξιολογήσουν το μέγεθος της προσφοράς τους. Ο λαός της Καλαμαριάς, όπως και σύσσωμος ο Ελληνικός λαός, έχει πλέον πεισθεί ότι ο ασφυκτικός εναγκαλισμός κόμματος και Δημοτικής αρχής μοιραία οδηγεί την τοπική αυτοδιοίκηση σε παραλυσία.

Μια νέα, πιο υγιής, πιο παραγωγική, πιο συλλογική, πιο δημοκρατική εποχή διαφαίνεται… Κι αυτή τη «νέα εποχή» καλούμαστε όλοι κάτω από συνθήκες αντίξοες για τη χώρα μας να υπηρετήσουμε.
 
Δε συμμετέχω σ’ αυτόν τον αγώνα για να εκπληρώσω κάποιες προσωπικές φιλοδοξίες ή επειδή αισθάνομαι ότι κάποιος μου το χρωστάει. Συμμετέχω στον αγώνα αυτό γιατί βλέπω τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα μέρα με την ημέρα να φθίνει…
Γιατί θεωρώ χρέος μου να σταματήσω αυτή τη φθορά…
Γιατί θεωρώ χρέος μου να ξαναζωντανέψω το όραμα της νέας Καλαμαριάς που οι κομματικές παρατάξεις  το μετέτρεψαν σε κακό όνειρο…

Θα συμμετέχω σ’ αυτόν τον αγώνα γιατί δε θέλω να δω την Καλαμαριά να βαδίζει από το κακό στο χειρότερο.
 
Γι' αυτό σας ζητώ να σταθείτε δίπλα μου.
Γι' αυτό σας ζητώ να με ψηφίσετε στις εκλογές του 2010. Γι' αυτό σας ζητώ να σταματήσετε να συμβιβάζεστε με όσα οι «πραγματιστές» λένε ότι πρέπει να αποδεχθούμε. 


Σε αυτές τις εκλογές, ας προσπαθήσουμε να αγγίξουμε εκείνο που ξέρουμε ότι είναι δυνατόν, μια Καλαμαριά αναγεννημένη,  μια Καλαμαριά ικανή να πιστέψει ξανά.

Βασίλης Ν. Τριανταφυλλίδης
(Χάρρυ Κλυνν)
Υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμαριάς

ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
«ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ»