ΕΜΕΙΣ ΑΔΑ ΚΙ IΝΟΥΜΕΣ,
Σ’ ΕΜΕΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ...

Saturday, March 24, 2012

Την Παρασκευή στις 22:00 ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΧΕΛΩΟΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ από το Αγρίνιο θα παρουσιάσει ένα αφιέρωμα στην Ποντιακό Ελληνισμό.

Καλεσμένοι στο στούντιο είναι είναι ο πρώην δήμαρχος ΑΠΟΛΛΩΝΙΩΝ Λευκάδας Γιώργος Λογοθέτης, π. πανεπιστημιακός, π. διευθυντής της ΕΤ3 και επί 17 χρόνια δημοσιογράφος και σκηνοθέτης τηλεοπτικών εκπομπών της Σουηδικής Τηλεόρασης.
Κατά την διάρκεια της εκπομπής θα παρουσιαστεί και ένα τηλεοπτικό αφιέρωμα στον μοναδικό Πόντιο καλιτέχνη-τραγουδιστή Χρύσανθο που δημιούργησε ο Γιώργος Λογοθέτης για την Σουηδική Τηλεόραση με την κ. Φωτεινή Χαραλαμπίδου η οποία επίσης εργάστηκε επί χρόνια στην Σουηδική Τηλεόραση.
Στην εκπομπή θα παρουσιαστούν και τηλεοπτικά ντοκουμέντα από ταξίδια του κ. Λογοθέτη και της κ. Χαραλαμπίδου στον Πόντο και θα γίνει ιδιαίτερη αναφορά στο Ποντιακό Φεστιβάλ που με πρωτοβουλία του κ. Λογοθέτη οργάνωσε ο Δήμος ΑΠΟΛΛΩΝΙΩΝ Λευκάδας.
Η εκπομπή θα παρουσιαστεί αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού στις 21:15 το βράδυ και θα μεταδοθεί ψηφιακά από το Ιντερνετ στην σελίδα
http://www.axeloostv.gr/nea/index.php?option=com_content&view=article&id=78&Itemid