ΕΜΕΙΣ ΑΔΑ ΚΙ IΝΟΥΜΕΣ,
Σ’ ΕΜΕΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ...

Saturday, January 3, 2009

ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΜΑΣ Η ΜΙΤ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ! ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ...




Η ανάπηρη Τουρκική προπαγάνδα έκανε και πάλι το (ισλαμικό) της θαύμα!
Μας "εντόπισε" στο διαδίκτυο και αφού μας χαρακτήρισε, εμάς του Ποντίους, μία εκχριστιανισμένη φυλή Λαζών με επιμιξίες Αρμενίων, Σελτζούκων, Κούρδων και Γεωργιανών, μας ανέδειξε αδέξιους διεκιδηκητές των πρωτείων του καθαρόαιμου Ελληνισμού και της απόλυτης ελληνοφροσύνης!!!
Πάλι καλά... Πως κι οκνίζ'

Στη συνέχεια η απηρχαιωμένη Τουρκική προπαγάνδα θυμήθηκε να μας διδάξει και ένα μέρος της Ιστορίας μας!!!
Εξαιρετικά χρήσιμο και μέχρις ενός σημείου αξιοθαύ
μαστο το εγχείρημα!!!
Και ιδού το παράδοξο: Για τους Τούρκους Ιστορία έχουμε , για τους Έλληνες, όμως, ΟΧΙ...

Και λέμε όχι γιατί αν είχαμε αυτή θα υπήρχε, ασφαλώς, καταγεγραμμένη στα Ελληνικά βιβλία της Ιστορίας στα οποία, πέραν όλων των άλλων, γίνεται σαφής μνεία ακόμα και για τους "EMO" και για τους "Κάγγουρες" Για τους Πόντιους χώρος δεν υπάρχει... Άρα για τους Έλληνες Ατατουρκολάγνους Ιστορία δεν έχουμε...
Τι να κανουμε;
Πως κι οκνίζ'
Για τους Τουρκους, όμως, έχουμε και παραέχουμε...

Λένε λοιπόν, κατ' αρχήν οι Τούρκοι πράκτορες, για μας:


Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ
Επέλαση Ποντίων στην Μακεδονία πραγματοποιήθηκε
δύο φορές στην ιστορία. Η πρώτη καταγράφηκε το 88 πΧ, η δεύτερη το 1923 μΧ με την Ελληνοτουρκική ανταλλαγή των πληθυσμών. Την άνοιξη του 88 πΧ ο Πέρσης στράπης του Πόντου Μιθριδάτης ΣΤ΄ ο επονομαζόμενος Ευπάτωρ (132-63 πΧ), εισέβαλε στις Ρωμαϊκές επαρχίες της Μακεδονίας και Ελλάδας (Αχαϊας) και τις κατέλαβε εξ ολοκλήρου. Προηγήθηκε η κατάληψη μεγάλου μέρους της Μ. Ασίας και των νήσων του Αιγαίου. Επικεφαλής του Ποντιακού στρατού ήταν ο μισθοφόρος στρατηγός Αρχέλαος. Ογδόντα χρόνια νωρίτερα (168 πΧ) ολόκληρος ο Ελλαδικός χώρος και η Μακεδονία είχαν προσαρτηθεί στην Ρωμαϊκή αυτοκρατορία που τις μετέτρεψε σε διοικητικές επαρχίες αυτής. Η κατάληψη της Μακεδονίας από τους Περσοπόντιους πραγματοποιήθηκε παρά την σθεναρή αντίσταση των γηγενών Μακεδόνων που αντιτάχθηκαν στην Ποντιακή εισβολή μαχόμενοι στο πλευρό των Ρωμαίων. Την ίδια χρονιά (88 πΧ) διαπράχθηκε από τους Πόντιους στην Μ. Ασία μία από τις ειδεχθέστερες γενοκτονίες της παγκόσμιας ιστορίας όταν ο Πέρσης σατράπης του Πόντου Μιθριδάτης διέταξε τον σφαγιασμό όλων ανεξαιρέτως των Ρωμαίων της Ανατολίας. Περισσότεροι από 80.000 Ρωμαίοι της Μ. Ασίας, κυρίως Γαλάτες, έπεσαν θύματα της μεγάλης σφαγής που καταγράφηκε ιστορικά ως Ασιατικός Εσπερινός (Asiatic Vespers)
1300 χρόνια αργότερα διαπράχθηκε στην Σικελία από τον σ
φετεριστή-αυτοκράτορα του Βυζαντινού θρόνου Μιχαήλ Παλαιολόγο μία πράξη αντίστοιχης βαρβαρότητας που αποκλήθηκε κατά ιστορική αναλογία Σικελικός Εσπερινός (Sicelian Vespers) με θύματα και πάλι χιλιάδες Γαλάτες (Γάλλους).
Το Πάσχα του 1282 σε συμμαχία με το Πάπα του Βατικανού Martin IV, ο ραδιούργος Μιχαήλ Παλαιολόγος που καταγόταν από την
γειτονική προς τον Πόντο Παφλαγονία, υποκίνησε και χρηματοδότησε την εξέγερση των Σικελών και την σφαγή 10.000 Γάλλων της Σικελίας, μιά αποτρόπαιη πράξη που άφησε το στίγμα της στην παγκόσμια ιστορία. Η συνομωσία του Μιχαήλ στόχευε στην ανατροπή του βασιλιά της Νεάπολης Charles Ι of Anjou που ηγεμόνευε στην Σικελία. Αντιδρώντας στην σφαγή ο βασιλιάς της Αραγωνίας Petar III επενέβη στρατιωτικά στην Σικελία και αποκατέστησε την τάξη παρά την προσπάθεια του Μιχαήλ Παλαιολόγου να τον δωροδοκίσει με 60.000 λίρες προκειμένου να αποσυρθεί. Για την αντιμετώπιση της Ποντιακής εισβολής στην Μακεδονία και Ελλάδα, ο Ρωμαίος στρατηγός Σύλλας αποβιβάζεται το έτος 87 πΧ με 30.000 άντρες και μετά ένα χρόνο πολιορκίας καταλαμβάνει Αθήνα και Πειραιά. Το 85 πΧ ο Ποντιακός στρατός του στρατηγού Αρχέλαου ηττάται οριστικά από τον Σύλλα στις αποφασιστικές μάχες της Χαιρώνειας και του Ορχομενού και εκκενώνει την Μακεδονία έπειτα από τρία χρόνια στρατιωτικής κατοχής.

Πολλά είναι τα στοιχεία εκείνα με τα οποία προσπαθούν τα 10-12 εκατομμύρια των Τούρκων (και πολλα λέω αφού στην προπαγανδιδστική τους σελίδα οι ίδιοι αναφέρονταοι σε ουκ ολίγες εθνότητες και Χριστιανικούς πληθυσμούς της Μ. Ασίας:

"Μεταξύ αυτών οι Λαζοί, οι Τιβαρηνοί, οι Παφλαγόνες, οι Χαλδαίοι, οι Χάλυβες, οι Λευκοσύροι, οι Μάκρωνες, οι Κολχοί, οι Ασοί ή Ασαίοι, οι Σάονες, οι Φθειροφάγοι, οι Επτακωμήτες, οι Ηνίοχοι, οι Σίνδες, οι Σ
άσπειρες, οι Βέχειροι, οι Βυζήρες, οι Κίσσιοι, οι Αλιζώνες, οι Αμαζόνες, οι Μαριανδυνοί, οι Μοσύνοικοι, οι Μόσχοι, οι Δρίλες, οι Σκυθινοί, οι Καππαδόκες, οι Καύκωνες, οι Σάννοι, οι Κερκίτες, οι Ταόχοι, οι Φασιανοί και άλλες μικρότερες εθνότητες..."

Βάλε τώρα κοντά σ' αυτούς του Αλεβίτες, του Πόντιους και του Κούρδους και υπολόγισε τον πραγματικό
αριθμό των Τούρκων της Μικρά Ασίας... Καλά είπα 10 με 15.000... Βία 15.000!
Κι αφού πελαγοδρομούν στην ηλίθια δικτυακή σεκλίδα της ΜΙΤ οι περισπούδαστοι Τούρκοι αναλυτές μεταξύ της ΑΥΤΟΚΡΑΤ
ΟΡΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ, ενός ψευδεπίγραφου τίτλου που δεν υπήρξε ποτέ όπως ισχυρίζονται, της ΠΟΝΤΟΑΡΜΕΝΙΑΣ του 1918, του Θεόδωρου Γαβρά, ενός Αρμένιου σφετεριστή του θρόνου της Τραπεζούντας (πάντα κατά την γνώμη τους) και του Μιθριδάτη του Ευπάτωρα που ίδρυσε την Ποντιακή Σατραπείακαι κι άλλα ευτράπελα που μόνο γέλιο μπορούν να προκαλέσουν... εμφανίζουν το logo της ιστοσελίδας του Κινήματός μας:



Ανύπαρκτος ο Πόντος για τους Τούρκους μέτοικους της Μικρασίας! Προπαγανδιστικός ο χάρτης της Πατρίδας μας με απροκάλυπτη αλυτρωτική στάση κατά της Τουρκίας!!!
Και ποιος τα λέει αυτά; Το εγκληματικό Κεμαλικό κράτος που κατέσφαξε 2.000.000 Χριστιανούς (Στην συντριπτική πλειοψηφία τους Αρμένιους και Πόντιους)
Υπενθυμίζουμε στους Τούρκους μέτοικους ότι ο Πόντος είναι η Πατρίδα των Ποντίων εδώ και 2700 χρόνια!
Χίλια τόσα χρόνια πριν κάνουν την εμφάνισή τους στη Μικρασία οι Μογγολικές φυλές των Τούρκων...
Η Μικρασία ήταν και παραμένει λίκνο του Ελληνικού πολιτισμού είτε το θέλουν, είτε όχι, είτε μπορεί να το καταλάβει, είτε πεισματικά το αρνείται το Κεμαλικό συνονθύλευμα που αυτοονομάζεται (!!!) Τουρκικό έθνος!!!



Παρακάτω μας ξανακάνουν την τιμή να μας φιλοξενήσουν!
Τα ανιστόρητα σχόλιά τους, ως συνήθωςς, εκτός παρούσας και ιστορικής πραγματικότητας.
"ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΕΝ ΕΤΕΙ 2008"
Με τον όρο "ανακατάληψη" συμφωνούμε πλήρως!
Ανακαταλαμβάνω σημαίνει παίρνω πίσω ξανά ότι μου αφαίρεσαν, ότι μου ανήκει... Τώρα το 2008 θα είναι, το 2009, το 2019.... Έχουμε την υπομονή να περιμένουμε και θα περιμένουμε...
Νομοτελειακά τα "εθνικά κράτη" τύπου Τουρκίας έχουν ημερομηνία λήξεως, κάτι που αδυνατούν να κατανοήσουν οι αρτηριοσκληρωτικοί Κεμαλικοί εγκέφαλοι...

Παρακάτω γράφουν:
"ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΟ 25% ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ"

Εμείς διευκρινίζουμε: ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΗ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ, ΤΟ "ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ ΚΡΑΤΟΣ" ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ.

ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ... ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Ή ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ "ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ..."