ΕΜΕΙΣ ΑΔΑ ΚΙ IΝΟΥΜΕΣ,
Σ’ ΕΜΕΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ...

Saturday, February 20, 2010

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ



►Τέσσερις συναντήσεις με ισάριθμα άτομα που εκδήλωσαν ενδιαφέρον συμπαράστασης στην προσπάθεια αναγέννησης του Απόλλωνα θα έχει μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Χάρρυ Κλυνν.

Τα ονόματα που ήδη έχουν ανταποκριθεί θετικά στο κάλεσμα του Χάρρυ είναι:
Ιγνάτιος Μάγκος Επιχειρηματίας

Μουρατίδης Πέτρος Επιχειρηματίας

Χαραλαμπίδης Αχιλλέας Επιχειρηματίας
Κιουπτσίδης Θεόδωρος Επιχειρηματίας
Πανταζής Σαράντης Εκδότης
Αλεξίου Αλέξης Προπονητής Ποδοσφαίρου

Καραμπέρης Μάρκος Επιχειρηματίας
Χαλβατζούλης Βασίλης Καρδιοχειρουργός

Γεωργιάδης Αντώνης Εμπορικός Αντιπρόσωπος
Βασίλης Καρράς (Κεσογλίδης) Καλλιτέχνης
Οι επαφές του Βασίλη Τριανταφυλλίδη θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα.

►«Όσο πιο μεγάλη και ισχυρή γίνει η ομάδα μας, τόσο πιο εύκολο θα είναι και το έργο μας. Ελπίζω ότι μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα έχει κλείσει ο κύκλος των επαφών… Η πόρτα, όμως, του Απόλλωνα θα παραμείνει ανοιχτή για όσους αποφασίσουν, έστω και καθυστερημένα, να συμπαραταχθούν μαζί μας» είπε ο Χάρρυ Κλυνν

►Πλήρης ταύτιση απόψεων υπήρξε κατά τη δίωρη συνάντηση του Χάρρυ Κλυνν με τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Απόστολο Παπαδόπουλο. Θα επακολουθήσει και δεύτερη συνάντηση που θα ρυθμίσει τις όποιες εκκρεμότητες που έχουν απομείνει και θα δρομολογήσει τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί.

►Παρά την δεδομένη διάθεση και από τις δυο πλευρές για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Απόλλωνας, ουσιαστικό αποτέλεσμα δεν προέκυψε κατά συνάντηση του Χάρρυ Κλυνν με τον Μπάμπη Χασεκίδη.

►Εποικοδομητική υπήρξε η ανταλλαγή απόψεων και εκτιμήσεων κατά τη χθεσινή πρώτη συνάντηση του Χάρρυ Κλυνν με τους προπονητές του Απόλλωνα Κυριάκο Μπιμπισίδη και Βασίλη Τραϊνόπουλο. Η επόμενη συνάντηση ορίστηκε για τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

►Ανοιχτή πρόσκληση συνεργασίας του Χάρρυ Κλυνν έγινε τηλεφωνικά στον Γιάννη Ιωσηφίδη για συμμετοχή του στην κοινή προσπάθεια αναγέννησης του Απόλλωνα «Ο Γιάννης Ιωσηφίδης» είπε ο Χάρρυ Κλυνν «μπορεί πολλά να προσφέρει στην κοινή προσπάθεια και αν και όποτε το αποφασίσει, θα είναι ευπρόσδεκτος»

Αποσπάσματα από συνεντεύξεις του Χάρρυ Κλυνν στον αθλητικό τύπο και στο στο ραδιόφωνο (Τηλεφωνική συνέντευξη στον Νίκο Πετρουλάκη)

►«Δεν ωφελεί να κλαίμε πάνω από το χυμένο γάλα… Αρκετά έβλαψε την ομάδα η παρελθοντολογία, η γκρίνια και η εσωστρέφεια… Ας κοιτάξουμε το μέλλον, ας στοχεύσουμε την πρόοδο και την αγωνιστικότητα… Ας έχουμε μοναδικό σκοπό το μέλλον του Απόλλωνα και τίποτα άλλο… Ας είμαστε δίκαιοι και εποικοδομητικοί στην κριτική μας, συγκαταβατικοί και υπομονετικοί… Δε θα είναι εύκολος ο δρόμος που καλούμαστε να διανύσουμε…»

►«Βασική προϋπόθεση για την αποτελεσματικότητα της κίνησής μας η ενεργός συμμετοχή των φιλάθλων του Απόλλωνα και η ανάγκη δημιουργίας κλίματος αισιοδοξίας και ενθουσιασμού»

►«Ο Δήμος Καλαμαριάς πολλά οφείλει στον Απόλλωνα. Δυστυχώς, η μέχρι στιγμής συμπαράστασή του στα χρόνια και αναπόφευκτα προβλήματά του, υπήρξε από αδιάφορη έως ανύπαρκτη. Ο Δήμος οφείλει και πρέπει να δώσει οριστικό τέλος στην Οδύσσεια του ιστορικού Απόλλωνα και μοναδική λύση τώρα και πάντα ήταν είναι και θα είναι η πλήρης ανάληψη των διοικητικών ευθυνών από πλευράς Δήμου, με ότι αυτό διοικητικά και οικονομικά συνεπάγεται . Η παράταξή μας δηλώνει κατηγορηματικά ότι εφόσον εκλεγεί (και θα εκλεγεί) θα αναλάβει και την ευθύνη διοίκησης του Απόλλωνα. Μακάρι και οι υπόλοιπες παρατάξεις του Δήμου να δεσμευτούν με
τον κατηγορηματικό τρόπο που εμείς δεσμευόμαστε… Μια τέτοια ευπρόσδεκτη δέσμευση που θα αποβλέπει στην διαπαντός σωτηρία του Απόλλωνα, πρώτοι εμείς θα επιδοκιμάσουμε και θα χειροκροτήσουμε»


►«Είναι καιρός να παρέλθει ανεπιστρεπτί η εποχή της μιζέριας και της εσωστρέφειας και καιρός να αποδοθεί επιτέλους έμπρακτα η αναγνώριση στους ανθρώπους κείνους που θυσίασαν χρόνο και χρήμα για την συντήρηση και την ανάδειξη του οράματος του Απόλλωνα»

►«Τη στιγμή αυτή, λόγω εμού και μόνο, στρατεύονται στο πλευρό μου εξέχοντα πρόσωπα της πόλης μας με δεδομένη την πρόθεσή τους να φανού χρήσιμοι στηρίζοντας έναν αγώνα που μόνο θυσίες απαιτεί. Ας τους δείξουμε πόσο αγαπάμε τον Απόλλωνά μας… Ας τους αγκαλιάσουμε…»

►«Το έργο μας θα είναι δύσκολο… πολύ δύσκολο. Πρέπει να αναδιοργανώσουμε εξαρχής διοικητικά την ομάδα… Να της δώσουμε ξανά το χαμένο της κύρος… Να εμπλουτίσουμε το έμψυχο δυναμικό της με ποδοσφαιριστές αξίας και προοπτικής… Να την φέρουμε ξανά στην επιφάνεια της επικαιρότητας… Να συνεγείρουμε τον κόσμο και το ανά την γη Ποντιακό στοιχείο… Να πείσουμε τον κόσμο και τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, φιλάθλους, παράγοντες, δημοσιογράφους κλπ για την σοβαρότητα του εγχειρήματός μας… Και το κυριότερο, να ξαναφέρουμε τους δικαιολογημένα κουρασμένους και απογοητευμένους φιλάθλους μας κοντά στην ομάδα…»

►«Ο Απόλλωνας δεν έπεσε αγωνιστικά… Ο Απόλλωνας έπεσε στα χαρτιά! Και η επανόρθωση της αδικίας αυτής νομικά είναι μαχητή… Και ο νοών, νοήτω…»

►«Δεν επιθυμούμε να αποκλείσουμε κανέναν από την προσπάθειά μας αυτή. Όλοι όσοι έχουν τη διάθεση και μπορούν να φανούν χρήσιμοι από όπου νομίζουν αυτοί, είναι καλοδεχούμενοι…»

►«Υπομονή και συμπαράσταση… Αυτό ζητάμε… Τα άλλα αφήστε τα σε μας…»

►« Επαναλαμβάνω… Ας μη θεωρηθεί δεδομένη και τελεσίδικη η προσπάθειά μας αυτή… Οποιαδήποτε διολίσθηση σε τακτικές του παρελθόντος που ανάγονται στη σφαίρα της αναίτιας πολεμικής και της συκοφάντησης θα αποτελέσει την αιτία άδοξου τέλους του όλου εγχειρήματος… Και άλλη ευκαιρία πέραν αυτής φοβάμαι πολύ ότι δεν θα υπάρξει… Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΩΝ… Τελεία και παύλα»


Ypoloipo