ΕΜΕΙΣ ΑΔΑ ΚΙ IΝΟΥΜΕΣ,
Σ’ ΕΜΕΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ...

Friday, February 20, 2009

Δεν είναι στο απυρόβλητο οι πολιτικοί της μειονότητας για τα έργα, τα λόγια και τις πράξεις τους

Ανοιχτή επιστολή στους:

1) Βουλευτή Τσετίν Μανταζίν γι’ αυτά που είπε δημόσια πως η Θράκη είναι ένα κομμάτι της Τουρκίας
2) Στον πρώην βουλευτή Γκαλήπ – Γκαλήπ που ομοίως δημόσια δήλωσε επανειλημμένα πως θα αποδείξει πως οι Πομάκοι είναι τουρκικής καταγωγής και
3) Στους παραπάνω αλλά και στους οπαδούς που τους ψηφίζουνε και τους χειροκροτούν, λένε δημόσια με λόγια ότι είναι «Τούρκοι και όχι Έλληνες».
Απαντώ με την σειρά:
Κύριε Τσετίν,
Δυστυχώς εκτός του είστε αδιάβαστος είστε και ανιστόρητος. Η ελληνική αυτοκρατορία του Έλληνα Μ. Αλέξανδρου, του βασιλιά των...βασιλιάδων που κυριάρχησε μέχρι τις Ινδίες μετά το 330 π.Χ., όλη η μετά οθωμανική αυτοκρατορία και σημερινή Τουρκία ήταν ελληνικές αποικίες. Μετά ήρθε η ρωμαϊκή αυτοκρατορία, ύστερα πάλι η ελληνική βυζαντινή αυτοκρατορία και τελευταία η οθωμανική αυτοκρατορία. Άρα η σημερινή Τουρκία υπήρξε δύο φορές ελληνική αποικία. Οι Τούρκοι μας βρήκανε, δεν τους βρήκαμε.

Κύριε Γκαλήπ,
Αντί να αποδείξειτε αν οι Πομάκοι είναι τουρκικής καταγωγής, σας ζητώ να αποδείξετε αν ο Κεμάλ Αττατούρκ, ο σωτήρας και πατέρας της Τουρκίας είναι τουρκική καταγωγής. Σας απαντώ όχι, ο πατέρας του ο Αλής, ήταν Αλβανός, η δε μητέρα του Σλαβομακεδόνα. Άρα η καταγωγή των γονέων δεν παίζει κανένα ρόλο. Πατρίδα του κάθε πολίτη είναι η χώρα ή το μέρος που γεννήθηκε, μεγάλωσε, έκανε οικογένεια κλπ. Όλοι σας δημόσια δηλώνετε μέσα και έξω από την Ελλάδα με λόγια χωρίς αποδείξεις, πως είστε «Τούρκοι». Μάλιστα ισχυρίζεστε πως το λέει η συνθήκη της Λωζάνης. Και εδώ είστε ή θέλετε να παριστάνετε τους αδιάβαστους: Η συνθήκη της Λωζάνης αναφέρετε σε μουσουλμάνους της Δυτ. Θράκης, όχι Τούρκους, ενώ για τους χριστιανούς της Κωνσταντινούπολης αναφέρει: Έλληνες, χριστιανοί της Κωνσταντινούπολης. Αλλά και οι πολίτες της Τουρκίας δεν σας αναγνωρίζουν ως Τούρκους. Αυτό το λένε οι δικοί σας που μένουν μόνιμα στην Τουρκία, αλλά και αυτοί που πηγαίνουνε ως τουρίστες σας αποκαλούνε Γκιαούρηδες. Οι δυτικοθρακιώτες που έφυγαν στην Γερμανία ως εργάτες και έκαναν τουρκικούς συλλόγους και φώναζαν δημόσια στον γερμανικό λαό ότι είναι Τούρκοι, όταν οι Γερμανοί διώχνανε τους Τούρκους εργάτες λόγω πληθώρας και άρχισαν να μαζεύουνε και τους Δυτικοθρακιώτες αφού τους ξέρανε οι Γερμανοί ότι είναι «Τούρκοι», τότε ξέχασαν τον τουρκισμό τους. Και άρχισαν να παρακαλούν τις γερμανικές αρχές να μην τους απελάσουν και γλύτωσαν αφού έδειξαν την …ελληνική ταυτότητα.

Συμπεράσματα:
Κύριοι βουλευταί και οπαδοί σας,
Εμείς που ζούμε καθημερινά και σας βλέπουμε: Ούτε Έλληνες είστε ούτε Τούρκοι. Οι άνθρωποι με τα λόγια γίνονται βασιλιάδες, πρωθυπουργοί. Τα λόγια δεν μετράν το τι είναι ο καθένας, κρίνεται μέσα από τα έργα του. Εσείς με την ζωή που κάνετε με τους άλλους πολίτες, η μόνη ονομασία που πρέπει να γράφει η ταυτότητά σας είναι: μουσουλμάνος.

Εξηγούμαι: Δεν είστε Έλληνες γιατί: 1) Δεν έχετε με άλλους πολίτες οικογενειακές κοινωνικές συναντήσεις. Άνδρες με άνδρες, γυναίκες με γυναίκες, 2) Σπίτια μαντριά. Κλείνετε τις γυναίκες σαν να είναι …ζώα και σεις γυρίζετε μόνοι σας γλεντώντας. 3) Οι γυναίκες κορίτσια παντρεμένες με φερετζέ είναι ντυμένες σαν καλόγριες. 4) Τα διαζύγια, τα οικογενειακά προβλήματα δεν τα λύνουνε τα πολιτικά δικαστήρια αλλά ο μουφτής με το κοράνι, όπως το μεσαίωνα κλπ.

Δεν είστε Τούρκοι γιατί: 1) Η Τουρκία έχει κοσμικό καθεστώς, 2) Κυνηγάει τους ισλαμιστές, 3) Απαγορεύει παντού την μαντίλα και κυρίως στις δημόσιες υπηρεσίες και την εκπαίδευση, 4) Εκεί δεν δικάζει ο μουφτής αλλά τα πολιτικά δικαστήρια. Ζείτε λοιπόν στον μεσαίωνα τον θρησκευτικό. Εκτός ολίγων εξαιρέσεων. Δεν έχετε καμιά σχέση με τους άλλους πολίτες που έχετε συναλλαγές, οι οποίοι ζούνε στον αιώνα της πληροφορικής και του διαστήματος, στην πρόοδο και όχι την οπισθοδρόμηση.

Πηγή: Εφημερίδα "Χρόνος"